ZEZ: Marco Cappelli Acoustic Trio

Nakon zasluženog ljetnog odmora ZEZ se ove jeseni vraća s četiri koncerta u novom ciklusu.

Percl Art-Akt i ZEZ s ponosom predstavljaju...

Marco Cappelli Acoustic Trio
Marco Cappelli - Gitara
Ken Filiano - Kontrabas
Satoshi Takeishi – Perkusije
Oscar Noriega - Klarinet

Inspiriran krimi novelama Maurizija De Giovannnija Cappellijev trio stvara jedinstvenu detektivsku atmosferu sintezom minimalizma, jazza, talijanske narodne, suvremene i filmske glazbe. Trio sastavljen jednim od najtalentiranijih predstavnika njujorške Downtown scene prepoznali su dva bitna diskografa Mode Records i John Zornov Tzadik koji je izdao posljednji album Le Stagioni Del Commissario Ricciardi.

Marco Cappelli gitarist je pod jednakim utjecajem rigoroznosti suvremene klasične glazbe koliko i improvizacijske free glazbe. Ova nevjerojatna kombinacija čini ga izuzetnim glazbenikom koji je imao priliku surađivati s eminentnim imenima u svijetu klasike, ali i eksperimentalistima poput Elliota Sharpa, Marca Ribota ili Enrica Rave.

Vasco Trilla – Bubnjevi
Yedo Gibson – Saksofon

Free i improvizacijski duo Vasco Trilla i Yedo Gibson čine Vasco Trilla - bubnjar rodom iz Barcelone član velikog broja avant-rock sastava, međuostalim i Planete Imaginario s Cuneiform Recordsa koja nas je prije koju godinu posjetila u KSET-u. Yedo Gibson dolazi iz Sao Paula u Brazilu, a član je The Royal Improvisers Orchestra baziranog u Amsterdamu.

 

Karte za koncert možete nabaviti u pretpodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 50 kn, na ulazu karta će koštati 60 kn. Studenti uz predočenje važeće X-ice na ulazu kluba kartu mogu kupiti po cijeni od 40 kn, ove karte ne mogu se kupiti u pretprodaji. Ulaz se otvara u 20h.

Broja karata je ograničen na 200.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, experimental, jazz