Bless off Europe 2014: The Shrine w/ Dirty Fences, Death Alley & Black Gust

THE SHRINE

Black Sabbath su se jedne subote napili i otišli na koncert Circle Jerksa, nakon toga zaključali su se u prostoriju i svirali pjesme od Thin Lizzy, sve je to gledao Keith Moon nakon što je gledao Lords of Dogtown. Naravno, ovo se nikad nije dogodilo. Ali da se dogodilo, to bi zvučalo kao beend osnovan 2008.-e u Venice Ca. The Shrine.

Nakon rasprodanog ovogodišnjeg nastupa u Riječkom Palachu, gdje su nastupili kao podrška Red Fangu, The Shrine dolaze u Zagreb kao headliner ove odllične turneje.

Prljavi rock'n'roll, fuzzy gitare, skateboarding ikonografija. The Shrine!

http://teepeerecords.com/

https://www.facebook.com/theshrinefuzz

 

DIRTY FENCES (S.A.D.)

Rock 'n' roll bend iz Brooklyn-a predstavlja svoju verziju 70's punk rocka.Uz uzore kao što su Ramones, the Stooges, MC5 dodaju i noviji zvuk bendova kao što su Fucked Up, From ashes rise…

https://www.facebook.com/DIRTYFENCES

http://dirtyfences.bandcamp.com/

DEATH ALLEY (Nizozemska)

Naj novije bučno čudo iz Nizozemske. Članovi Gewapend Beton, Mühr i The Devil’s Blood imaju novi bend koji u sebi ima prljavštinu Motorhead-a, psihodeliju Black Sabbath i melodije MC5. Za njih kažu da zvuče kao Blue Oyster Cult na stereodima. Mučki rock 'n' roll s dosta zlog metala.

https://www.facebook.com/deathalleyband#!/deathalleyband

http://www.van-records.de

 

BLACK GUST

Prljava gamad iz vlažnih i pljesnivih Kvatričkih podruma svira svoje najveće uspješnice.

https://www.facebook.com/pages/Black-Gust/102778566494409

http://blackgust.bandcamp.com/

 

Ulaz se otvara u 20h. Karte po cijeni od 40kn kreću u pretprodaju 10.10. a možete ih kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na ulazu karta koštati 50kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert