Bass Invaders Reunion party

Friction, Noisia, Marcus Intalex, Alix Perez, Phace, Cyantific, Jenna G. Samo su neka od imena koja smo mogli vidjeti na naveliko poznatim Bass Invaders tulumima, pod motom - drum&bass clubbing nights.

Možemo reći davno je to bilo, i zaista je, kada se okrenemo natrag u prošlost, već je prošlo 11 godina od prvog Bass Invaders tuluma, tuluma s kojim je sve počelo, ili bar većina toga. Pa tako danas možemo zadovoljno i bez imalo zadrške se složiti kako su ti tulumi izgradili dobre temelje da i dan danas uživamo u vrhunskim drum&bass tulumima, s isto tako vrhunskim artistima, što stranim, a pogotovo domaćim!

Bez daljnjeg blebetanja i piskaranja, iznimno nam je drago najaviti vam jedan Bass Invaders tulac naziva – REUNION! Jedan od onih tuluma koji uvijek donose poseban “štih” samom tulumu, vraća nazad davno zaboravljene ljubavnike, plesne cipelice, stare hitove te sve ostale pripadajuće glasnike nostalgije kojih se i dan danas rado prisjećamo. Naravno, ne furamo se na nostalgiju, dođite da se uvjerite što i dalje stari prdonje imaju za ponuditi, a mi obećajemo da će to biti samo kvalitetni drum&bass, usijana atmosfera te znojna tjelešca, baš kako i dolići Bass Invaders tulumima.

Stoga, s osmjehom na licu pozivamo vas na Bass Invaders reunion u klubu u kojemu je sve započelo – KSET!

Vaši Bass Invaders-i: Gekko, Juice, .exe, somatik, Dora, Odium, Martina i Chatko :*


Info:
18.10.2014. u 22h, klub KSET
Lineup: Bass Invaders DJs&VJs
File under: drum&bass
Upad: 25kn do ponoći, 35kn poslije

*potrebno je imati zelenu člansku iskaznicu KSET-a, koju možete nabaviti preko dana na šanku KSET-a (0 kn) ili na ulazu (5kn) na dan eventa.

drum'n'bass