Prijemni disco sekcije

Voliš glazbu? Ona voli tebe?

Ako želiš izučiti zanat digitalnog i analognog mazanja ploča i pridružiti se drevnom redu disko džokeja ilitiga DJ-a, krojiti dnevni i večernji glazbeni program KSET-a te se družiti s ljudima koji te neće osuđivati zbog tvoje opsežne NRFB kolekcije vinila, Disco sekcija je mjesto za tebe.

Prijavi se za naš turbo super zabavan prijemni ispit u kojem će se slušnim primjerima pokušati dobiti uvid u širinu i dubinu tvoje upućenosti u glazbu,

Sve što zatim moraš napraviti je pojaviti se u KSET-u u subotu, 11.10. u 12h (podne ej).

Prijavu s imenom, fakultetom kojeg vrijedno pohađaš i godinu na istom pošalji na ninam@kset.org. Ista adresa poslužit će ti i ako imaš kakvih pitanja.

Još uvijek ovo čitaš? Žeđaš za još informacija?

Prijavljenima se na prijemnom pušta 50 isječaka u trajanju od 15-30 sekundi iz pjesama svih nebeskih i demonskih žanrova, od prahistorijskog eskimskog grlenog pjevanja do prdeža robota koji je doputovao u naše vrijeme iz daleke 2057. Godine. Za svaku pjesmu dobijaju se 3 boda: 1 za ime izvođača, 1 za ime pjesme, i 1 za odgovor na dodatno pitanje o pjesmi, ponekad apsurdno teške, a ponekad milostive prirode (Koliko je nožnih prstiju imao ovaj izvođač '67? Po čijoj je krakatoj majci ovaj album dobio ime? Koji je bio serijski broj primjerka ploče bijelog albuma kojeg je posjedovao C. Manson? Koliko sam vina ja popio? Koliko sam žena ljubio?). Voljni smo dijeliti bodove za humor. Bodovni prag određuje se na licu mjesta s obzirom na generalni uspjeh.

Još uvijek se ne daš zastrašiti?

Disco sekcija KSETa bavi se glazbom u najširem smislu. Želi li netko naučiti nešto više o glazbi, kako miksati istu ili širiti vidokrug u bespućima svijeta glazbe, Disco sekcija je pravi izbor. Svi članovi različito gledaju na svijet glazbe, pa dolazi do stvaranja divne fuzije glazbenih žanrova, te ta fuzija svake godine raste i raste. Tko ima želju naučiti kako miksati glazbu, tj. postati DJ, imat će priliku učiti i raditi sa ljudima koji su puni iskustva i potencijala, sve to kroz zabavu i bez presinga. Uz pozamašnu kolekciju vinila svatko će se na trenutke izgubiti, a opet na kraju pronaći sa svojim omiljenim izvođačima. Disco sekcija se bavi organiziranjem raznih slušaonica, s kojima želimo različite glazbene žanrove približiti publici, te promovirati glazbu koja baš ne odzvanja po gradu.

Ako si od onih kojima nijedan dan nije potpun bez glazbe, koji unaprijed znaju pjesme na radiju, uhvatiš li se da slažeš liste pjesama u glavi ili se jednostavno želiš družiti sa skupinom veselih ljudi kojima je glazba mnogo više od popratnog sadržaja, dođi u Disco sekciju.

disco, prijemni