Planet Of Zeus + Jam Ritual + Katran

Planet of Zeus je heavy rock bend s južnjačkim prizvukom, a dolaze iz sunčane Grčke, točnije iz Atene. Djeluju od 2000. godine i od tada su odradili bezbroj koncerata, uključujući nekoliko europskih turneja, a Monster Magnet, Brant Bjork, Clutch, Karma to Burn, Eyehategod i Church of Misery samo su neki od velikana s kojima su ovi žestoki Grci podijelili pozornicu. Do sada su izdali tri albuma koji su osvojili kritičare i publiku „Eleven the Hard Way“, „Macho Libre“ i poslijednji „Vigilante“, koji promoviraju ovom prilikom u sklopu Europske turneje. i moći ćete ih prvi put pogledati i poslušati u Zagrebu. Zahvaljujući svojim sjajnim live nastupima priskrbili su si bazu fanova diljem svijeta, a sada su spremni to učiniti i ovdje.

Jam Ritual

Jam Ritual je četvorka koja dolazi iz Varaždina,a postoje od 2008. Godine, a iza sebe imaju već priličan broj zapaženih nastupa. Na svom prvom nastupu u KSET-u predstavljati će autorske stvari s nadolazećeg EP-a, na kojem će se nalaziti i njihov hvaljeni single Leavin' Home.

Katran

Već uigrana zagrebačka hardcore/metal/rock ekipa koja se najbolje opisuje sama kao „four piece rage driven hardcore-rock band. No bullshit, no mumbo-jumbo, just pure energy and devotion“.

Ulaz se otvara u 20h, karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 30kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Planet of Zeus

http://planetofzeus.gr/
http://planetofzeus.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/planetofzeus
http://www.youtube.com/watch?v=hfDcx6pyyHA&feature=youtu.be

Jam Ritualhttps://www.facebook.com/JamRitual
http://www.reverbnation.com/jamritual

Katran
http://www.youtube.com/watch?v=X8MBbI2auGQ
https://www.facebook.com/cultofkatran
http://katran.bandcamp.com/

 

koncert