Kinoklub - promocija EP Henganje / Kraj Programa / Judette

Taman nakon što prođe dovoljno vremena da svi stignu izmjenit ljetne štorije sa Jadranskog priobalja, u KSET-u smo vam priredili pravi Pop Punk Dernek ©! Pred publikom s kojom je sve počelo, odsvirati ćemo najduži set otkad je benda! Predstavit ćemo vam novu postavu! Premijerno izvesti novi EP "Henganje"! Rokat ćemo manje više cijeli "Ajmo Klinci"! Novootvoreni ZG sk8shop HARD TIMES će organizirati Game Of Skate contest u dvorištu koji će trajati za cijelo vrijeme trajanja koncerta! Imati razne štandove sa svakavim divnim ljudima iza njih!

Ulaz se otvora u 20h. Cijena ulaznice je 25kn u pretprodaji (Dirty Old Shop, Tratinska 18.), a 35kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

KINOKLUB

Bend sa burnom prošlosti i osvojenim Porinom, dečki s ulice koji su unjeli nemir na estradu, nakon godina prividnog mirovanja izbacuju EP “Henganje” kao dokument onog što su radili dok nisu ništa radili. Pop punk za svakog čovjeka, zagarantirana zabava i zborsko pjevanje u neoprerećenom tonu i atmosferi. U novoj postavi pojačani autorom svih Kinoklub video spotova Mariom Mlakarom iza bubnja te njegovim dugogodišnjim ritam partnerom i kolaboratorom, tihim ubojicom Goranom Rusmirom na basu. Kinoklub - Zagreb pop punk since 2007.

https://www.facebook.com/Kinoklubhr

KRAJ PROGRAMA

Šestorka predvođena pjevačicom Đinom Škulić u Zagreb nam stiže iz rokenrol metropole Rijeke, a iza sebe imaju veliki broj koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini. Nabrijani bend iz priobalja prošle je godine izdao istoimeni album, a nedavno su na svom Youtube kanalu predstavili i svoj treći spot, za pjesmu „Kada sve nestane“, kojim su obilježili 3 godine rada. U KSET- u će predstaviti novog šredera na basu - Dina Ivelju, nedavno objavljeni kratki album KP/EP, te do sada neizvedenu pjesmu koja će se naći na novom albumu koji je u pripremi. Žestoko!

https://www.facebook.com/KrajPrograma

JUDETTE

Mladi zagrebački bend koji je s radom počeo prije otprilike dvije godine i nakon toga dane kratio sviranjem i traženjem idealne postave, po prvi puta će se predstaviti široj publici. Nakon duge potrage, ekipa je skupljena i sastoji se od članova više/manje poznatih bendova (Things Fall Apart, Mikrofonija, In the Loop, D'Kidz...) te trenutno radi na materijalu za prvi album koji bi trebao biti spreman na proljeće. Neke od pjesama koje će se tamo naći biti će izvedene u KSET-u kao kratki i slatki uvod u ono što se kuha po stanovima, skloništima, parkovima i svim ostalim mjestima koja se nađu u blizini...

https://www.facebook.com/Judettezg

-DVORIŠTE-

HARD TIMES Game Of Skate kontest :

Hard Times skateshop je nedavno otvoreni core shop u centru Zagreba. Osim novog stuffa i novih brendova, shop će dati sve od sebe kako bi podržao scenu sa svih strana, od sportskog do glazbenog dijela. Tako će u sklopu promocije novog albuma Kinokluba 27.09. u dvorištu KSETA biti organiziran Game Of Skate contest. Biti će samo jedna kategorija, kotizacija će iznositi 15kn. Pobjednik nosi sve prikupljeno od kotizacija, a očekuju vas još bogate nagrade od Hard Times shopa i bendova koji nastupaju!

https://www.facebook.com/hardtimesskateshop

STATUS M štand :

Status M je nevladina organizacija za mlade koja se bavi stvaranjem, provedbom i vrednovanjem edukativnih aktivnosti vezanih uz mlade, zagovaranjem za prava, provedbom istraživanja i informiranjem mladih s ciljem unaprjeđenja njihovog statusa kroz sudjelovanje i osnaživanje. Misija Organizacije je stvoriti društvo nenasilja, zdravlja, tolerancije i rodne ravnopravnosti kroz doprinos i zbog doprinosa mladih u društvu.

https://www.facebook.com/StatusM

koncert