Ljetne karaoke + Beach party

Ako ste mislili da je KSET Caffe bio zadnja naša žurka prije ljetne pauze - e pa nije! Ovu veselu i događajima šaroliku sezonu odlučili smo zatvoriti 12.7. u velikom stilu – karaokama i (KSET Caffe after) Beach partyjem :) G. Vrabasco is back, pripremite se KSET karaoke koje svi volimo.

Dođite i pozdravite se s ispitima, viškom odjeće i dostojanstvom na KSET-ovom stejdžu kako drugačije nego s mikrofonom u ruci. Ako vam slučajno za to bude falilo hrabrosti ili vam se osuši grlo, tu su naši brižni šankeri s dozom ljetnih iznenađenja s malim suncobrančekima :P

Ulaz je otvoren od 21h, a prijave za karaoke primamo do cca 23h ili isteka zaliha. Ulaz je simboličnih 5kn do ponoći tj. 10kn nakon ponoći.

#ljetouksetu #samopozitiva #tkopjevazlonemisli #manjejeviše #nekitovolevruće #volimljuto #jerstevitotražili #samoljubav

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Osim svjetla reflektora i osvježenja na šanku, u điru dobrog Beach partyja KSET 12.7. postaje plaža puna ljetnih rekvizita i ljetne muzike koja će vas zagrijati za pjevanje i rasplesati nakon njega jer parti opet traje skroz do 3h. Ejjj!

Osim svih navedenih divota odnosno razloga zašto ovu večer ne želite biti nigdje drugdje, pobjednik karaoka bit će naravno dodatno nagrađen.

caffe, karaoke