Artcoustic ~ Miki Solus + Banana smrti

Na zadnjem ovosezonskom Artcousticu predstavit ćemo vam koprivnički punk duo Banana smrti, dok će Miki Solus nakon rasprodanog kluba „Klub“, pregršt pozitivnih recenzija i izdanog EP-a „Bolesni tekstovi sa super mjuzom“, zaokružiti jednu lijepu priču u KSET-u. Miki Solus je karizmatični kantautor, raper, poeta sa Filozofskog fakulteta, a zajedno sa svojim bendom  napojiti će vam uši svojim otkačenim stihovima koje samo pravi fanovi uspijevaju zapamtiti u cijelosti. Svojim zasigurno drugačijim, a sada već i prepoznatljivim stilom ostavlja široke osmjehe na licima  zatečenih slušatelja. O čemu se točno radi možete čuti na EP-u  kojeg su nedavno izdali, a može se besplatno skinuti na Bandcampu.

 

Tročlani bend kojeg čine Frane Visković na akustičnom basu, Andrej Tačigina na cajonu i Miki Solus za klavijaturama će na ovom izdanju Artcoustica preuzeti glavnu „riječ“.

U galeriji KSET-a predstaviti će nam se mlada umjetnica Ira Bulić sa svojim ilustracijama. Ira Bulić, diplomirala je animirani film na Odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2012. godine. Od tada se bavi animacijom, ilustracijom, tv-reklamom, dizajnom plakata, vizualnih identiteta, te radi na vlastitom kratkometražnom animiranom filmu. Na izložbi će biti prikazana nova serija ilustracija pod nazivom „Kuhinjski“ , te desetak ilustracija van serije.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, izložba