Fakofbolan (Pula) + Socijalna Služba (Zagreb) + Fast Response (Zagreb)

zagrebačka promocija albuma
...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome...

30.05. @ KSET
31.05. @ KLUB ATTACK!

Jedanaest godina smo čekali novi album puležanskog punk benda Fakofbolan. ...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome... izdan za Pozitivan Ritam još jedan je u nizu izvrsnih albuma jednog od najdugovječnijih i najkvalitetnijih bendova domaće punk scene. Zagrebačka publika imat će privilegiju promociju slušati dva dana u dva različita prostora. Za bend koji od svojih početaka njeguje DIY etiku logičan je izbor promociju svirati u dva zagrebačka kluba koji djeluju prema istim načelima AKC Attack i KSET.


Album možete kupiti u digitalnom, CD ili vinilnom formatu. LP izdanje prava je poslastica za kolekcionare jer je uz ploču objavljen i strip u kojem je 11 domaćih i stranih umjetnika ilustracijom predstavilo jednu od pjesama s albuma. Možemo očekivati da nas FOB-ovci na promociji neće ostaviti gladnima ni starih hitova s albuma split w/Dark Busters, Jedini dokaz i Provincija uzvraća udarac.
Sve u svemu radi se o dvjema večerima za pamćenje. Večerima u kojima ćemo svi zajedno još jednom dokazati da određene trideset godina izlizane fraze više nisu vrijedne spomene. Da, naravno da je živ. Nikada ni neće umrijeti.

 

FAST RESPONSE

Mladi melodični punk rock kvartet iz Zagreba sačinjen od ne baš toliko mladih članova bendova s dugim iskustvom na sceni. Nedavno su nas oduševili svojim prvim izdanjem Welcome to Corruptia.

 

SOCIJALNA SLUŽBA

Zagrebački hardcore punk sastav osnovan 2008. s dva odlična materijala iza sebe, Nema povratka EP i Život je lijep. Iza njih je velik broj koncerata s renomiranim regionalnim punk bendovima i nastupa na festivalskim binama.

 

Karte za oba koncerta možete kupiti od 07.05. u pretprodaji u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 40 kn ili na dan koncerta po cijeni od 50 kn. Ulaz KSET-a otvara se u 20h.

Broj karata je ograničen.

Za ulazak u KSET sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, punk