Play@KSET: 4.48 : Sarah u fragmentima

4.48 : Sarah u fragmentima nastoji istražiti tri lica stvaralaštva Sarah Kane, krenuvši od uvelike autobiografskog teksta Psihoza u 4.48 unutar kojega su upleteni segmenti njezinih ranijih radova. Centralni lik funkcionira kao svojevrstan alterego autorice, a dijelovi drama Crave, Blasted i Cleansed na fikcionalnoj će razini oblikovati različite glasove njezina uma, opsesivne misli, dileme i strahove. Nepromijenjeni fragmenti dekontekstualizirani su i rekontekstualizirani kako bi se dinamizirao teški tekst i razradila igra. Likovi iz Žudnje pretvoreni su u demonizirane odsječke ličnosti, lik iz drame Pročišćeni u lijekovima induciranu halucinaciju, a prizori Raznesenih u noćne more. Unutar okvira postdramske estetike isprepliću se poetski elementi s momentima gorke ironije, groteske i crnog humora.

 

Kazališna sekcija Kluba studenata komparativne književnosti dolazi nastupati na malenu pozornicu KSETa s predstavom koja je nedavno pobijedila na 38. SKAZ-u (Susretu kazališnih amatera Zagreba)

Režija: Ana Fazekaš

Tekst: Sarah Kane

Dramaturgija: Ana Fazekaš

Kostimografija: Valerija Cerovec

Šminka: Tena Kolarić

Originalna glazba: Mirko Czukor

Produkcija: Romana Brajša, Sendi Bakotić

Izvođači: Sarah 1 – Izabela Laura

Sarah 2 – Olivera Radović

Ljubavnica – Tanja Abazi

Liječnica – Lea Radaković

A – Martina Mikulec

B – Kristina Malbašić

C/Djevojčica – Sendi Bakotić

M – Andrea Rašpolić

Dr. Diler/Muškarac – Antonio Filipović

 

Cijena karte s X-icom iznosi 5kn, a bez iste 15kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

predstava