Killed A Fox + Brut

Zagrebački alternativni rock bend Killed A Fox ima u najmanju ruku uzbudljivu sezonu iza sebe. Krajem prošle godine, za Geenger Records su izdali drugi album "Spring Of Sloth And Haze", koji je dobio izvrsne kritike, te se u više recenzija opisuje kao jedan od najboljih rock albuma na ovom području. Album su promovirali u Vintage Industrial Baru uz drage prijatelje Stonebride, a početkom ove godine izdali su i svoj prvi spot za pjesmu Hive.
Ovim koncertom stavljaju točku na i za ovu sezonu i povlače se u studio gdje kreću raditi na novom materijalu. Novi album je u planu uskoro, a ovaj gig ne propuštajte jer do tad tko zna kada ćete idući put imati priliku uhvatiti ih uživo.

https://www.facebook.com/pages/KILLED-A-FOX/308873265814217
http://killedafox.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=ZTxAJIyeAk0

Brut je okruglo. Brut je svježe. Brut je krut. Brut je noise rock bend iz Zagreba osnovan 2010. Brut se ponaša po načelu „sviraj uživo piz*a vam materina“. Brut je najbolje čuvana tajna zagrebačkog undergrounda.

https://www.facebook.com/brutnoise
http://brutnoise.bandcamp.com/

Ulaz se otvara u 20h. Karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 20 kn.
 
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, rock