Klub putnika + World music slušaonica

KLUB PUTNIKA PREDSTAVLJA: TRIBINA O PUTOVANJIMA + WORLD MUSIC SLUŠAONICA

 

Tribina o putovanjima? Hm, čini se da će se pričati o putovanjima. Naš Klub putnika će vam reći koju korisnu o putovanjima, o sebi i o našem projektu Putnička kuća. Klub putnika se bavi promicanjem kulture putovanja: geografska poetika i polemika. Svake godine organizira se Putnička kuća – preko interneta se prikupe donacije, unajmi se kuća na određenoj i kroz nju prođu svi putnici namjernici besplatno. Ovogodišnja Putnička kuća je u Tbilisiju. (Gruzija! Nešto novo, nešto divlje!) Dođite i saznajte detalje! Ova tribina nije za svakoga, ali ćemo reći za koga jest.

 

Ako želite putovati:

a nemate veliki budžet

a ne znate gdje biste

a ne znate kako

i želite se družiti s lokalcima

i želite imati legendarne priče za unuke (ili se samo praviti važni pred prijateljima s faksa!)

i nije vam problem spavati na podu jednu noć ili njih pet

i želite upoznati backpackere iz cijelog svijeta

i tražite suputnika.

 

Ako ste označili više od polovice, znači da biste trebali doći! Stoga, dođite, pitajte sve što ste ikad željeli pitati. Ma, dođite s pripremljenom listom pitanja! Znate gdje biste išli, ali ne biste išli sami? Dođite i pronađite svog suputnika!

 

Nakon službenog dijela slijedi World Music slušaonica uz koju ćemo u neformalnoj atmosferi nastaviti druženje, čagati i popiti koje piće.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica, tribina