Phat KSET meets KOOLADE w/ Soul Brothers & Mr. James

10. svibnja zabilježite u svoje kalendare kao hip- hop praznik jer najbolji hrvatskih hip- hop producent Koolade nastupa na Phat Ksetu sa albumom: Koola od karata!

 

Hip-hop mađioničar, tvorac bezvremenskih beatova, suradnik poznatih međunarodnih glazbenika poput Gostface Killah, Wu Tang Clana, Ede Maajke i Frenkieja i producent Koolade gostuje na Phat Ksetu povodom izdavanja svog dugoočekivanog  prvog samostalnog albuma Koola od karata!

 

Koolade će izvesti neke od svojih najvećih produkcija, stvari sa prvog samostalnog albuma Koola od karata i Phat Kset publici pokazati zašto ga zovu najvećim hip- hop producentom u Hrvatskoj,ali i šire!

 

Nakon Kooladea nastupiti će i SoulBrothers koji će live izvesti svoj novi funky hip- hop mixtape na impresivnih 4 gramofona. Za plesnu atmosferu zadužena je udrugu za promicanje hip- hop kulture Mr.James koja će se predstaviti pred Phat Kset publikom na najbolji mogući način-plesom.

Upad je 20 kn, a ulaz se otvara u 22 h.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

hip hop