Taljenje: Inside My Casket + Subscale + Freeride + Katran

U petak 09.05. Taljenje i Uriel Productions vam predstavljaju veliki REUNION zagrebačkog deathcore benda INSIDE MY CASKET! IMC su se upravo vratili sa snimanja novog albuma u Švedskoj, a snimaju i dokumentarac koji će vrhunac doživjeti u KSET-u na Taljenju. Budite i vi dio prelude atmosfere i dokumentarca jednog od naših najluđih bendova.
https://www.facebook.com/insidemycasket?fref=ts

FREE RIDE, miljenici domaće publike svojim odličnim nastupima pune klubove, a ni KSET neće biti iznimka. Free Ride sviraju metalcore na zavidnoj razini, a iza sebe imaju i dužu europsku turneju. Na koncertu će promovirati novi album "Venture".
Album i merch možete kupiti ovdje: http://freerideofficialmerch.bigcartel.com/

http://www.reverbnation.com/freerideofficial
https://www.facebook.com/freerideofficial

SUBSCALE su potpuno zasluženo pobrali dobre kritike i uspjeh sa svojim albumom "Last Submission", a uz Kryn predvodnici su domaće metalcore/djent scene. Publika ih obožava, a njihov vokal Karlo (inače vokal riječkog benda Kryn) daje dozu snage i melodije rijetko viđene i kod većih stranih bendova. Na koncert u KSET-u će promovirati nove stvari snimljenje u periodu od izadavanja zadnjeg albuma i jednu obradu.
https://www.facebook.com/Subscale
http://soundcloud.com/subscale

KATRAN su dečki koji ne okolišaju - jednostavno iskusni muzičari koji sviraju od srca i rokaju do daske! Minimalistički pristup uz mnoštvo kvalitetnog hard corea i atmosfera. Prljavo, masno i u facu. Najbolje su se sami opisali: KATRAN is a four piece rage driven hardcore-rock band.
No bullshit, no mumbo-jumbo, just pure energy and devotion.
https://www.facebook.com/cultofkatran

Powered by: Croatian Metal and Rock portal

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 30 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal