Šank?!

Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo nakon gotovo tri godine, u KSET-u ponovno ugostiti zagrebački street rock spektakl pod imenom Šank?!.

Momci su se u svoje 4 godine postojanja zasluženo izdvojili na sceni kao bend koji pomiče granice uspjeha i osvaja srca publike i kritike .Krajem 2013. su svojim trećim i posljednjim izdanjem još jednom dokazali tko su i što mogu, usput priredivši velikom pogonu Tvornice šou za pamćenje. „Treća runda“ se našla na brojnim ljestvicama za album godine, među ostalima i u top 10 regionalnih albuma prema izboru hrvatskog Rolling Stonea. Nošeni još uvijek upjehom „Treće runde“, Šank?! će se popeti pred zagrebačku publiku, s kojom se jako dobro zna i voli, kako bi obranili svoju neosporivu titulu jednog od najboljih hrvatskih live bendova.

https://www.facebook.com/sankbend
http://sankbend.wix.com/sankbend

Šankerima se pridružuje G.A.D, zagrebački bend mlad godinu dana. Za sebe kažu da su željni svirke i da vole dobru zabavu, muziku, janjetinu, alkohol i žene. Najavljuju „teške“ rifove i luđačke ali kratke pank solaže, a atmosferu uz krv, znoj i suze. https://www.facebook.com/pages/GAD/232563300269440


Karte za koncert kreću u pretprodaju 9. travnja, a možete ih nabaviti u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 40 kn. Na ulazu će karta koštati 45 kn, a ulaz se otvara u 21h.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert