KSET Caffe: U nove pobjede!

Op op evo  nam i petog ovogodišnjeg KSET Caffea nimalo slučajno tempiranog  baš ovaj vikend - dajemo vam priliku da na plesnom podiju sagorite kalorije iz uskrsne šunkice/kolača/jaja/pince… i napravite mjesta za prvomajski grah i roštilj. Ako ste kojim slučajem usred ispita ima li boljeg načina  da se opustite i izbacite stres iz sebe? Kako bi znojenje i ostalo bilo što efikasnije, ovaj put se vidimo u petosatnom  subotnjem izdanju ;)

Nakon prošlog KSET Caffea na kojem smo se vratili u prošlost s dj-ima iz onih vremena, ovaj put će uz dosad vam dobro poznata lica za dj pultom diskove zajahati i neki novi klinci u svojih 5 minuta slave. Ne sumnjamo da vas zanima kakvi su i kako će se uklopiti u vaša ksetkafeovska očekivanja pa dođite i vidite i ne očekujte ništa manje od standardno najzabavnijeg programa :)

Ulaz je otvoren od 22h, pripremite 5 kn ako nam dođete do ponoći ili 10 kn ako planirate propustiti više od prva dva sata loode žurke.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

caffe