Benefit za Pravu Šapu

Prava šapa je skupina volontera koji nastoje pomoći napuštenim mačkama i naći im domove. U skladu sa svojim mogućnostima (a često i preko njih), rade konkretne akcije spašavanja mačića i pitomih odraslih mačaka, smještaju ih na privremeni smještaj, osiguravaju im veterinarsku skrb te im nastoje pronaći dobre domove.
Provode„Uhvati - Steriliziraj - Vrati“ projekte, u kojima na humani način hvataju odrasle slobodnoživuće (divlje) ženke mačaka, steriliziraju ih te nakon oporavka vraćaju na stanište.
Glavni cilj im je promicati sterilizaciju i kastraciju mačaka kako bi se smanjio broj napuštenih mačaka na ulicama te sve mačke udomljavaju uz uvjet obavezne kastracije.

Prava šapa nema azil, prostor ili prihvatilište za mace. Većina maca koje vidite u njihovim albumima smještena je u njihovim domovima, volontera, kojih je tek nekoliko. Ostatak je smješten kod nekoliko "teta čuvalica" koje čuvaju mace do udomljenja. Sve mace koje udomljavaju nekad su bile na ulici i napuštene, udomljavanjem njihove mace, spasili ste DVA života - život mace koju ste udomili (jer je do nas došla s ulice) i život mace koja dolazi na njeno mjesto na privremeni smještaj.

https://www.facebook.com/pravasapa

 

U POL 9 KOD SABE

Ovaj osmeročlani zagrebački bend osnovan je 2010. godine u stanu njihove tadašnje basistice Sabe, što objašnjava neobično ime. Bend od svojih prvih dana ima epitet aktivističkog, a spoj je različitih marginalnih/manjinskih pozicija i kao takav odlučio je opjevati do sada neispričane priče. ''U pol' 9 kod Sabe'' tako već potpisuje neke od underground himni zagrebačke feminističko-queer scene, a akustični aktivizam smatraju kičmom bendovske koncepcije.

https://www.facebook.com/pages/u-pol-9-kod-sabe/125553124134391

http://upol9kodsabe.bandcamp.com/

 

PROLETER

Zagrebački pop/punk/rock bend nastao 2011., koji kao utjecaje ističe poznate pop punk bendove kao što su Blink-182, Green Day, ScreechingWeasel, Sum 41 i sl. Na festivalu Ritam Europe odabrani su od strane publike, te tako nastupili i dijelili pozornicu s Kawasaki 3p-om i Darkom Rundekom. Nakon izmjene u postavi, bend snima svoj prvi single pod nazivom: "Predrasude" za izadavčku kuću Croatia Records. Nakon nekoliko mjeseci rada na snimanju pjesme i spota, oči javnosti single je napokon ugledao 14. siječnja 2013. premijerno prikazan na CMC televiziji.

https://www.facebook.com/proleterband

 

WHAT MATTERS MOST

Melodični hardkor bend iz Koprivnice nastao 2011. godine, koji iza sebe ima brojne svirke diljem Hrvatske i šire. Neki od utjecaja koje navode su HaveHeart, Set itstraight, Defeater, YourDemise i dr. 2012. Godine izdaju EP pod nazivom Worth living for anotherday, a trenutno privode kraju snimanje materijala za nadolazeci album.

https://www.facebook.com/WhatMattersMostHC

http://whatmattersmost1.bandcamp.com/

 

SENTENCE

Sentence je nastao 01.10.2009. kada su se četvero dobrih prijatelja odlučili svirati ono što najviše vole, Hardcore. Brzo, bučno, jednostavno, iskreno i zabavno. Točno onako kako mislimo da to treba i zvučati. Ništa više, ništa manje, bez previše filozofije. Do sada su izdali demo 2011., a album „Sentence“ ugledao je svjetlo dana u siječnju 2014. Tvrde da je svaka sličnost sa stvarnim hardcore bendovima namjerna.

https://www.facebook.com/SentenceHC

http://sentencehc.bandcamp.com/

 

Ulaz se otvara u 19 sati, a minimalna donacija na ulazu je 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, humanitarno