Taljenje - KRYN, E.N.D., TANKER, FROZEN SOLID

Taljenje i Uriel Productions 19.04. (subota) predstavljaju trenutno najtraženiji i nahvaljeniji bend na HR sceni KRYN, koji će nakon ludnice u Vintageu opet posjetiti Zagreb kako bi isprašili i promovirali novi album "Scars Remind Me". Sudeći prema onome što su snimili, ali i pokazali live, KRYN postaju miljenici zagrebačke publike. Vrijeme je da se prizna i ispoštuje rad domaćih bendova jer ovo što KRYN radi po kvaliteti spada u sami vrh svjetske metal scene.
Uz KRYN, tu su i vrhunski gosti iz Zadra E.N.D. koji će predstaviti novi album "Illustrating Evil". Bend je prošle godine svirao na Jednom od vodećih europskih festivala Brutal Assault, a sad dolaze u KSET na krilima uspjeha novog albuma.
19.04. u KSET-u je još jedno gostovanje - s ponosom vam predstavljamo BIH sludge metal bogove TANKER. Dečki su osvojili sve što se da osvojiti od nagrada na ex-yu prostoru, svirali su na Wackenu i snimaju novi album koji će premijerno predstaviti na zagrebačkom koncertu. Očekujte vrhunski svjetski sludge metal.
Na koncertu će nastupiti i varaždinci FROZEN SOLID koji sviraju brutalni metalcore/deathcore. Dečki spremaju novi album i premijerno će ga predstaviti zagrebačkoj publici uz novog gitairstu i vokala. Check them out!

Powered by: Croatian Metal and Rock portal

KRYN (Rijeka)
https://www.facebook.com/krynband
http://www.youtube.com/watch?v=OXGcNuP8P7k (cijeli novi album)

E.N.D. (Zadar)
https://www.facebook.com/endband?fref=ts
http://www.reverbnation.com/endband

TANKER (BIH)
https://www.facebook.com/tanker.metal.music?fref=ts
http://www.reverbnation.com/tankerband

FROZEN SOLID (Varaždin)
https://www.facebook.com/frozensolidVZ

Imajući u vidu da je ovo Taljenje u subotu koncert će trajati do 1 sat iza ponoći.


Ulaz se otvara u 21 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 30 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal