Rock Te Jebo! : Fast Response - Promocija albuma / Angry Cows / Me As Well

 FAST RESPONSE

Jednog nedjeljnog prijepodneva, nakon jutarnje mise, našla su se 3 sexy lika i bubnjar te uz čaj od metvice shvatili kako imaju nešto zajedničko - melodični punkrock. I tako je nastao novi ZG bend, dreamteam, creme de lacreme, diebesten... sačinjen od članova iz 3 benda, koji su aktivni na sceni dugi niz godina. Ovom prilikom će promovirati svoje godinama isčekivano prvo izdanje ''Welcome to Corruptia''.

FACE: https://www.facebook.com/fastresponsepunkrock

BANDCAMP: http://fastresponse.bandcamp.com/

 

AngryCows

Moo-powered-sex-punk-rawk ponovno u sedlu!!

AngryCowsstrejtoutta Koprivnica inyournearestbarn!!!

FACE: https://www.facebook.com/pages/Angry-Cows/152525421432759

ALBUM:http://rocklive.hr/angry-cows_angry-1cows.asp

 

Me As Well

Bend postoji od 2006., a od 2010. godine svira u današnjem, četveročlanskom sastavu. Bend je odsvirao brojne koncerte od klupskih do festivalskih, sa poznatim i manje poznatim bendovima. Do sada je izdan EP "No Progress" sa 7 pjesmama, a ove godine se očekuje prvi LP. Muziku čini ženski i muški vokal, sa melodičnim, ali i žestokim rifovima, te brzim ritmom. U ljeti ih očekuje veliki festival "Punk-rockholiday" na kojem će imati priliku zasvirati sa svjetskim bendovima poput NOFX, Ignite, SickOfItAll, Reel Big Fish...

FACE: https://www.facebook.com/measwell/app_2405167945

 

Tulum će naravno začiniti iTriforcecrewDiđeji uz hitove kao što su: Slayer - Angelofdeath, te popularne EMTIVI, CMC, VIVA i VH1 bendove: NOFX, Rancid, Dead Kennedys, BadReligion, Sex Pistols, Misfits, Sickofit all, Motorhead, PearlJam, Metallica, AC/DC, TheOffspring, Nirvana, Green Day, Billy Idol, Rage AgainsttheMachine, Pantera, Slayer, Led Zeppelin, The Beatles, Chuck Berry, Elvis Presley, Zadruga i mnogi drugi!

Ulaz se otvara u 20 h, a karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

 

koncert, rock