ZEZ: Ital Tek + NT Wave + DJ Yesh & Diyala

Ital Tek

Alan Myson producent je elektronske glazbe iz Brightona čija se inovativnost često nepravedno ograničava kada ga se naziva dubstep glazbenikom. Breakcore i IDM rafali s očitim utjecajem Aphex Twina na prvom izdanju Terminator 2 iz 2006. već sljedeće godine doveli su ga u Mike Paradinasov poznati label Planet Mu. Za njega je izbacio prvi 12'' vinil, a godine iza i cijeli album cYCLiCAL. 2009. Alan pokreće vlastiti label Atom River na kojem je prvo izdanje Mako EP.

Drugi album Midnight Colour stigao je 2010., broj BPM-a je pao i otvorio prostor za veći razvoj melodije i atmosfere, a u pjesmama su svoje mjesto našli electro, garage i 2step. Nakon trećeg albuma Nebula Dance više nema nikakvog smisla stavljati njegovu glazbu u kalup. I na ovom albumu i Hyper Real EP-u iz 2013. u njegovu glazbu ušli su footwork, trap i juke.

U siječnju 2014. izašao je mini album Control. Album koji nije toliko revolucioniran poput prethodnika koliko predstavlja unificiranje breakcorea, junglea, drum'n'bassa, jukea, footworka i trapa preko atmosferičnih slojeva šumova i harmonija u prepoznatljivi Ital Tek stil. Žanr za sebe. 2 dana nakon nastupa u KSET-u izaći će novi EP Mega City Industry kojeg se nadamo čuti u KSET-u.

 NT Wave

Valenta Samardžiju znamo kao Beat Bustera, člana Less Than A Minutea i Tobogana, ukratko nekih od najkreativnijih i inovativnijih projekata na zagrebačkoj sceni. NT Wave stvara techno glazbu uz pomoć jedne gitare, pedal boarda i pickupa u desnoj tenisici.Pametnom dosta.

DJ Yesh & Diyala

Iako je glazba koju Marko Ješovnik danas promovira na ChewTheFat! partyima često daleko od ekseperimentalne, Yesh dolazi jer je grime promovirao dok su se ljudi koji slušaju isti brojali na prste jedne ruke. Isto danas čini s footworkom i jukeom. Pridružit će mu se jedina eksperimentalna reperica u našoj državi, Diyala. Ovo će joj biti prvi nastup nakon dvogodišnje porodiljne pauze pa očekujemo da će napraviti neponovljivu atmosferu kao što je činila i prije.


Karte za koncert možete nabaviti u pretpodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 45 kn, na ulazu karta će koštati 55 kn. Studenti uz predočenje važeće X-ice na ulazu kluba kartu mogu kupiti po cijeni od 35 kn, ove karte ne mogu se kupiti u pretprodaji. Ulaz se otvara u 22h.

VAŽNO

S obzirom da se isti dan u Mikseru održava drugi dan CFSN XII ANNY na kojem gostuje Herzel putem Entrio.hr sustava moći ćete kupiti jednu kartu koja vrijedi za oba događaja po cijeni od 55 kn.

Entrio 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

clubbing, live.act, bass, techno