KSET Caffe: Probuđena mladost

Dragi naši Ksetkafeovci i Ksetkafeovke, sjećate se ove davne najave iz zlatnog doba najdražeg nam KSET-ovog programa?

„Ako još slučajno ne znate što je to KSET Caffe, evo vam kratkog opisa. To je večer kada se puštaju najveći hitovi prošlog i ovog stoljeća, večer kada ćete se naplesati do mile volje i večer kada je najjeftinija cuga u gradu i zato dođite ako već niste bili i vjerujte da se nećete razočarati.“

4.4. u 4. epizodi „KSET Caffe 2014“ sage pod nazivom „Probuđena mladost“ za dj pult vam dovodimo posebne goste - trojicu zlatnih KSET-ovih mladića Milorada i propupale pupoljke, barem djelomično odgovornih za suzu ili dvije svakog onog entuzijasta koji je prije nekoliko godina već oko 21h ostao bez karte za najbolju KSET-ovu žurku. Bez obzira jeste li tada bili redovan posjetitelj, a danas ste spremni za povratak u mladost ili ste još uvijek mladi i tek nedavno otkrili draži KSET Caffea, dođite - bit će najbolje!

Naši pupoljci s muzikom kreću u 21h, a dolazak na ovaj poseban događaj koji je uz ove posebne goste ujedno i parti povodom posebnih 18 godina (ove godine ponovo probuđenog) KSET Caffea i tu negdje godina dvoje naših aktualnih DJ-a koštat će vas 5kn s iksicom ili 10kn bez.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica