Ona noć u mjesecu

File under: [sva muzika na koju je ikad utjecao PMS]
Budući da smo službeni Dan žena u KSET-u spletom okolnosti proslavili uz ogromnu količinu testosterona, 29.3. pripremili smo Onu noć u mjesecu u čast liku i djelu ženskog dodira u glazbi. Bilo to vrištanje preko lude distorzije ili nizanje rima na masan beat, melodije natopljene ženskim feromonima oduvijek su odavale vlastitu vibru. Sve te žene majke kraljice objedinjuje 'ono nešto' što plijeni pažnju; stav, gard, snaga. Inspirativna, ekscentrična i upečatljiva destruktivna djevojčad . A kad u takvu kombinaciju dodate i glazbeni talent, njihove pojave osvajaju svijet. Maštali vi o brisanju razmazane maskare sa upalog obraza Courtney Love i držanju nogu Gwen Stefani na trećoj dnevnoj seriji trbušnjaka, ili pak se vidjeli bliže razbacanim udovima matice Beyonce ili huliganjenju s M.I.A, naći ćete se poneseni nepresušnim valom dobrih vibracija, beatova i riffova. Blokove indie rocka zamijenit će hip hop nabrijavanje, falsetta preko d'n'b udaraljki slijedit će vokalni rasponi robusnih soul diva. Za glatko pretapanje žanrova, pod krilaticom ''Alkoholom protiv PMS-a!'' zadužen je ženski dio Disco sekcije KSET-a, naravno.

Ulaz se otvara u 20h. Kao utjeha što moraju proživljavati One noći u mjesecu, vlažnijem spolu je do ponoći besplatan upad, a nakon toga 10 kn kao i dečkima cijelu večer.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica