Mašinko

Promocija ploče Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše
Najdraži bend svakog pravog ljubitelja punka i alkohola u gradu Zagrebu ima novi album i prvu ploču, a promocija je u KSET-u. Naravno radi se o Mašinku i ploči Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše. Album je trenutno na Mašinkovom bandcampu besplatan za preslušavanje i skidanje, ali za sve prave punkere Mašinko je osigurao i fizičko izdanje i to od polivinil klorida. Svi ljubitelji vinila prepoznat će da je ovo izdanje Dirty Old Labela jedno od najbitnijih vinilnih izdanja zagrebačke punk scene.


Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 20kn u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3) ili na dan koncerta na ulazu po cijeni od 30 kn. Ulaz se otvara u 20h.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Za one koji ne posjeduju gramofon i dolaze samo zbog alkohola treba napomenuti da i oni imaju razlog za kupnju ploče jer uz nju dolazi i društvena igra koja naravno uključuje ispijanje alkohola. Pripremite glasnice i jetre jer se zna što se događa kad Mašinko svoje himne svira u KSET-u. Očekujte krv znoj i suze. Suze alkoholnice.

 
Budući da se na svaku promociju, pa tako i onu albuma uvijek zovu i prijatelji i obitelj, tako će ovu prigodu uveličati:

Kurve (ZG)
sjetni punk

koji su im prijatelji.

Exit (ZG)
rock

koji su im familija.

 Kurve su najveća rokenrol mašina koju Zagreb može izmisliti, i u fazi je promocije svog novog EPa Sjebane pjesme. Bend toliko zao da se Medika spontano zapalila u strahu prije nego što su uspjeli doći na stage*. Exit su s druge strane bend u kojem bubnja Lovrin mlađi buraz i ovo im je prvi koncert ikad. Rock s dozom punka i ženskim vokalom bit će ugodno zagrijavanje za večer koja vam slijedi.

 

*Zapravo nam je žao što se Medika zapalila i nadamo se da je sve u redu i da će nastaviti sudjelovati na obogaćivanju zagrebačke kulturne i klupske ponude.

 

 

koncert, punk