Chui ~ promocija albuma "The Second Arrival"

Chui će u KSET-u održati koncertnu promociju svojeg drugog albuma The Second Arrival kojeg je krajem 2013. godine objavila izdavačka kuća Dancing Bear. Album je pobrao fenomenalne kritike kako publike tako i glazbenih kritičara pa se našao i na top listama najboljih albuma, a od nekih je bio proglašen i najboljim domaćim albumom prošle godine. Dečke smo već imali prilike slušati u KSET-u prije par mjeseci u sklopu jesenskog ciklusa Zavoda za eksperimentalni zvuk. Iako je ZEZ ugostio nekoliko stranih imena iz svijeta eksperimentalnog jazza, dobar dio kritike proglasio je Chui najdražim izvođačem ciklusa.

U međuvremenu je bubnjarsku stolicu benda preuzeo prema mnogima jedan od najboljih bubnjara u državi Janko Novoselić (Tobogan, T.B.F., Satelitte...). Za koncertnu promociju Chui nam sprema i mnoge goste koji su gostovali na albumu The Second Arrival. Pa će im se tako pridružiti Branko Sterpin – truba, krilnica, Nenad Grahovac – trombon, oceanske školjke, DJ Venom – turntables i radijski dvojac Matthew McGrath i Željka Veverec. Naravno tu su i Toni Starešinić na klavijaturama i saksofonist Vojkan Jocić.

 

Karte za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET po cijeni od 20 kn. Ulaz se otvara u 21h.

 

 

Jedno od najboljih ovogodišnjih izdanja i ozbiljni pretendenti za Porina u više kategorija (jazz, instrumental, aranžman…). Album za svaku preporuku! 9/10

-Dubravko Jagatić-

 

Jedina granica su njihovi instrumenti i mašta 9/10

-AnđelkoJurkas-


Internacionalno relevantan hrvatski jazz proizvod 4/5

-Aleksandar Dragaš-

 

Chui je, najkraće rečeno, i ovog puta kao i na prvijencu odradio sjajan posao u studiju! 4/5

-Zlatko Gall-

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, jazz