Taljenje : Inciter + Violate + Gregzeye + Klynt

Taljenje i Uriel Productions 25.03. predstavljaju promociju novih albuma grupa Inciter, Violate i Gregzeye uz poseban nastup gostiju iz Austrije grupe Klynt!
Powered by: Croatian Metal and Rock portal


KLYNT - Austria, Graz (Power Thrash Metal)
https://www.facebook.com/klyntmetal?fref=ts
http://www.klyntemall.com/

Klynt dolaze iz Graza po prvi put u naš grad. Sviraju žestok Thrash metal, uz melodične Power dijelove. Predstavit će se hrvatskoj publici kroz presjek karijere uz svoje najveće hitove.

INCITER - Zagreb (Melodic Metal, Thrash Metal)
http://www.inciter1.com/
https://soundcloud.com/inciterofficial/sets

Inciter su jedan od najkvalitetnijih bendova na HR metal sceni! Bend koji ide naprijed i zaslužuje puno veću pozornost od lokalne. Usviranost, pržeće gitare i melodični i pamtljivi refreni su ono po čemu su prepoznatljivi. Promocija novog albuma "From Within" - do not miss!

GREGZEYE - Kutina (Groove Metal)
http://www.reverbnation.com/gregzeyeKT
https://www.facebook.com/pages/GREGZEYE/110687779012142

Gregzeye su hrvatski odgovor na Lamb Of God! Dečki brutalno dobro praše moderni groove đir i ne smijete ih propustiti u ksetu gdje će predstaviti svoje nove materijale.

VIOLATE - Zagreb (Modern Thrash/Groove Metal)
https://www.facebook.com/Violate

Violate je iznenađenje godine! Ovaj bend je naporno radio i to se vidi na novom albumu "Burn The Memory" kojeg će pormovirati ovim koncertom. Aposlutni napredak kod jednog domaćeg benda je predstavljen u obliku njihovog novog albuma kojeg morate čuti!

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal