Atheist Rap (Novi Sad) + Saša 21 (Pula)

Jedan od najpopularnijih punk-rock bendova na ovim prostorima 22. ožujka treći put dolazi u KSET. Legendarni Atheist Rap ove godine slavi 25 godina postojanja, a svoj srebrni pir odlučili su proslaviti regionalnom turnejom po njima dragim mjestima. Odlične i žestoke svirke te prepoznatljivi ironični tekstovi najjača su strana ovog benda koji i nakon 25 godina postojanja još uvijek ostavlja zadovoljnu publiku gdje god nastupili. Kao specijalni gosti prije Atheista nastupiti će Saša 21, autorski punk rock trio iz Pule koji predvodi Saša Milovanović, poznat kao Sale Veruda, gitarista legendarnih KUD Idijota.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18) i na šanku kluba KSET (Unska 3). Na ulazu će koštati 50kn. Ulaz se otvara u 21 sat, a koncert počinje TOČNO u 21:30.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Atheist Rap : Proteklih godina nastupili su na svim značajnijim festivalima u regiji (Dirty Old Festival, Viva La Pola, EXIT, INmusic, Beerfest, Pivolend…), ali posebno smo sretni što su za ovu turneju izabrali KSET gdje su, po našem skromnom mišljenju, početkom 2008. godine održali jedan od svojih najboljih zagrebačkih nastupa. Dvosatna svirka, mnoštvo hitova sa svih dosadašnjih albuma, ali i prilika da čujete neke nove pjesme koje će se naći na novom albumu koji izlazi krajem godine dobar su razlog da požurite po svoju kartu.


Saša 21 : Radi se zapravo o obnavljanju projekta u okviru kojeg je Sale 2004. snimio solo album “VD-i1″. Danas uz Salea grupu Saša 21 čine Boris Kvaternik, basista i vokal, glazbenik s dugogodišnjim stažom na pulskoj sceni, ujedno i originalni basista Saše 21 koji je 2004. sudjelovao na snimanju albuma, te Kristijan Bijažić (Pitzek), bubnjar i vokal, također iskusni glazbenik, bio je članom mnogih lokalnih bendova: Manekeni, KUD Idijoti... Kako je osnovna ideja albuma bila jednostavnost, tako i opisuju svirku novog benda: elementarne, bazične, kratke pjesme isporučene kroz ogoljeni rock zvuk trio formacije.


koncert, punk, rock