Justin's Johnson

Nakon rasprodane koncertne promocije u Splitu krajem siječnja, Justinsi idu na mini turneju s velikom željom da „zapraše“ podij zagrebačkog KSET-a. „Na krivom mjestu u pravo vrijeme“ je album prvijenac splitskog ska-punk benda Justin's Johnson, već duže poznatog Hrvatskoj publici. Hitovi s albuma posljednja dva mjeseca plijene pažnju publike i redovito predstavljaju ovu mladu ekipu na ekranima i radio valovima.
Zagrebačkoj publici će se predstaviti pjesmama sa svog prvog albuma, među kojima se nalaze hitovi kao što su „Sa faksa na kavu“, „Pijana posla“ i „Copacabana“ i „Razlog“ koji je u ovom trenutku među top 25 singlova u Hrvatskoj. Rasplesana publika moći će uživati u veseloj i žestokoj svirci popraćenoj i svima poznatim obradama, odlično ukomponiranim u malo drugačijim aranžmanima.
Splitski bend sa Bačvica osnovan je 2001. godine kao produkt suradnje dva mlada muzičara i prijatelja, vokala, gitarista i autora pjesama, Mira Alača i bubnjara Gorana Brzulje. Preostali članovi Justinsa pojavili su se tijekom godina, redovito i mijenjali, a današnju postavu još čine: Grgo Bućan, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban.
Preko 200 održanih koncerata do sada odveli su ih i van granica države, a bilježe i zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima se nalazi i Exit. Prva, svakako ne i posljednja, uspješnica „Na krivom mjestu u pravo vrijeme“ album je koji od prosinca možete nabaviti u svima prodajnim poslovnicama Croatia Recordsa i uživati u veselim i melodičnim ska ritmovima, te društveno angažiranim tekstovima koji lako ulaze u uho.
 
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18) i na šanku kluba KSET (Unska 3). Na ulazu će koštati 30kn. Ulaz se otvara u 21h, a koncert počinje TOČNO u 21 i 45.
 
Karte kreću u pretprodaju u utorak 4. 3. 2013.
 
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert