Marčelo & Iskaz

Skoro dvije godine nakon odličnog nastupa u KSET-u, Marčelo i Iskaz vraćaju se u Zagreb! O tom nastupu u „gnijezdu gdje se uvijek može vratiti“, kako su pisali zagrebački mediji, dugo se govorilo, pa je i novi susret sa zagrebačkom publikom zakazan na istom mjestu, ovaj put u subotu 15. ožujka.

Osim pjesama koje su nastajale prošlih deset godina, a koje fanovi već odlično znaju, Marčelo će po prvi put pred zagrebačkom publikom uživo izvesti i neke od pjesama s novog albuma „Napet šou“ čiji se izlazak očekuje ovog proljeća. Album je najavljen singlovima „Pegla“ i „Laž“ koje su na Marčelovom službenom YouTube kanalu u samo 2 mjeseca skupile više od milijun pregleda i koje se već zborno pjevaju na njegovim nastupima.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50kn možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i na šanku kluba KSET (Unska 3). Na ulazu će koštati 60kn. Ulaz se otvara u 21 sati, a koncert počinje u 22:00.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

www.youtube.com/channel/UCZwwlkccCZQ_wup2p_wc5XA

Marčelo će nastupiti zajedno s Iskazom koji će izvesti pjesme sa svog novog izdanja „Tanatos“. U prošla 2 nastupa u KSET-u Marčelo je oduševio krcati klub, a uz mnoštvo starih i novih hitova i vrhunski bend ne sumnjamo da će to napraviti opet. Zbog ograničenog kapaciteta kluba preporučamo da svoju ulaznicu nabavite na vrijeme.

,,Marčelo karizmom i odlučnošću zrači na sceni”. Soundgardian.com

,,Srbijanska grupa Iskaz je svojim snažnim hardcore/funk zvukom atmosferu dovela do usijanja”. Soundgardian.com - http://www.soundguardian.com/content/view/22304/39/

koncert