Diskoteka: Sound City

Dame i gospodo, Diskoteka vam predstavlja film ''Sound City''. Od prvih demo uradaka Nirvane do albuma ''Wasting light'' Foo Fightersa, pratimo rad glazbenog studija ''Sound City'' te jednog i jedinog Davea Grohla. Večer ćemo ispuniti šarolikim opusom glazbe za koju je dijelom kriv dotični gospodin. Nirvana, Foo Fighters, QOTSA, Kyuss, Red Hot Chili Peppers, Fleetwood Mac, Tom Petty samo su neka od imena koja ćemo slušati tijekom večeri. Dođite i lijepo se provedite uz ovo ugodno glazbeno/filmsko iskustvo. Hvala!

 

20h: projekcija filma „Sound City“

22h: slušaonica – Nirvana, Foo Fighters, QOTSA, RHCP…

 

Za one koji još ne znaju, Diskoteka je program srijedom koncipiran kao spoj muzike i filma u kojem smo vam pripremili najbolje glazbene filmove u kombinaciji s takvom muzikom. Diskoteka će pokrivati različite izvođače i glazbene žanrove, filmovi će biti i dokumentarni i igrani, a zajednički nazivnik svega navedenog bit će "this is f****** awesome" :) Ali to nije sve! Osim što više ne morate brinuti gdje i kako ćete provoditi srijede od osam do ponoći, uskoro ćete nam moći nam i sami predlagati filmove koje biste htjeli gledati ili odabrati jedan od onih koje ćemo vam mi ponuditi.

Ulaz je otvoren od 20h i tu možete kupiti kartu po cijeni od 5 kn s iksicom ili 10 kn bez.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabaviti na ulazu za 5kn ili preko dana na šanku KSET-a za dž.

slušaonica, diskoteka