Artcoustic : Rolin Humes + Chris Ian & H. Baudoin

Rolin Humes

Na sljedeći Artcoustic stiže nam Rolin Humes, ujedno i pobjednici Demonstratora u KSET-u. Neki su ih već nazvali dragulj sa Kvarnera, riječki blues-pop-rock sastav, premda niti jedan član benda nije rođeni Riječanin. Svoj prvi album snimili su 2012. godine u Mostaru pod nazivom „Rolin Humes Welcomes You to the Penultimate Supper 6/8“, a objavili ga prošle godine u vlastitom izdanju. Našao se svojevremeno ovaj kvartet i na vrhu topliste Cener Radija 101. Klavir, gitara, bas i bubanj odlična su kombinacija pod vodstvom Rolin Humesa.

http://www.youtube.com/watch?v=7mSIdPrHRXQ

Chris Ian & H.Baudoin

Dvije akustične gitare su dovoljne, Chris i Hrc, momci iz House of Pablo kolektiva, pridružit će nam se na stageu iste večeri. Predstavit će nam svoj autorski repertoar, a naći će se tu mjesta i za pokoji cover bendova poput Alice in chains, Incubus, Nirvana, Soundgarden.

http://www.youtube.com/watch?v=jVQmt9HX3a4

Izložbu će u galeriji KSET-a postaviti mladi student druge godine grafike na Likovnoj akademiji. Filip će postaviti prvu samostalnu izložbu pod nazivom "MIR", izložba je inspirirana ruskom svemirskom stanicom i samim svemirom koji ujedno predstavlja mir kao beskonačan prostor u kojem naši nemirni životi na zemlji uopće nisu bitni odnosno zanemareni su beskonačnim šumom kozmosa.

Ulaznice po cijeni od 20kn ćete moći kupiti na dan koncerta, na blagajni KSET-a.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert