Postispitni maškarni KSET Caffe

Na drugom ovogodišnjem izdanju KSET Caffea očekuje vas još veća fešta jer ne samo da nastavljamo slaviti njegov 18. rođendan, nego ćemo propisno proslaviti i kraj sezone zimskih rokova! A ako slučajno planirate raditi bilo što zbog čega bi vas sutradan moglo biti sram ili postoji šansa da vam se to zalomi, najbolje je da dođete zamaskirani i problem riješen ;)

Za one koji slučajno ne znaju što je KSET Caffe i zašto ga toliko volimo, to je večer kada se na kraju radnog tjedna s ekipom dolazi opustiti na šanku uz najbolje šankere i najjeftiniju cugu i rasplesati pod svjetlima disko kugle na najbolju muziku iz različitih vremenskih razdoblja i glazbenih žanrova koju puštaju najbolji dj-i/najljepše dj-ice Disco sekcije KSET-a… Ili obrnuto? :)

Ulaz je otvoren od 21h, a dolazak na ovu brootalnu žurku će vas koštati 5kn s iksicom ili 10kn bez, a s maskom ulazite za dž.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

caffe, maškare, plesaonica, slušaonica