Demonstrator: SUNSHINE MADNESS + LIZARDS EXIST

Evo nove večeri Demonstratora!
Četvrtak, 27.2. iz Rijeke nam dolazi zanimljiva kombinacija indie/funk/rock zvukova pod nazivom Sunshine Madness i svemirski bend Lizards Exist iz Karlovca!




LIZARDS EXIST
Space rock band koji ćete sigurno čuti ako dođete.

https://www.facebook.com/pages/Lizards-Exist/467666676640025


SUNSHINE MADNESS
Sve je započelo idejom i neiscrpnom inspiracijom dvoje nadobudnih glazbenika u rujnu 2009. godine. Basist Antonio Frlan i bubnjar Ivan Polonijo ispunili su si , nakon dugogodišnjeg prijateljstva i glazbene prakse , želju o suradnji. Nedugo nakon toga pridružio im se vokalist, gitarist te tekstopisac Lumas. Započeti projekt te ujedno priprepma za Ri Rock, kreativno je zbližilo tri talenta koji su pod imenom Sunshine Madness osvojili čak prvo mjesto na tom popularnom riječkom festivalu. Sljedile su mnogobrojne probe i inspirativni sastanci na kojima su vještom kombinacijom prodornih indie, funk i rock zvukova nastale autorske pjesme prepoznatljivog zvuka i stila. Bez namjere da se suviše istaknu skromno su birali mjesta za nastupe i samostalne koncerte od kojih su neki bili jako zapaženi. Proputovali su gradove diljem Hrvatske i osvajali publiku na festivalima poput Glazbene vilice , Inkubartora, GOF festivala, festivala Fat break de muerte te uvijek dobro posjećenih Barufa. Stvorivši si već pomalo samozatajan imidž, budući da identitet frontmana Lumasa do danas publici nije otkriven, pronašli su put do otvaranja jednog od najposjećenijih festivala u regiji,Hartere, na kojem su nastupili mnogobrojni poznati izvođači. Kako bi upotpunili zvuk i pojačali efektivnost onoga što žele prenjeti publici , a to je dobra zabava i maksimalno opuštanje, primili su 2012. četvrtog člana Marina Kuvca , koji je sa svojim gotovo virituoznim umijećem na gitari zaokružio već postojeće ,ali i nove pjesme ovog sada četvorca.
U studenom 2012. napokon je došao trenutak kada su Sunshine Madness svojiim vjernim obožavateljima i široj publici predstavili svoj prvi EP. Istaknul su pet pjesama (Be now, You lost, Lies, Instrumental, Inocent brave new world ) koje su publiku na mnogim nastupima uvjerile u kvalitetu ovog benda. EP pod nazivom Transcending bio je predstavljen u Tunelu, što je prema kritikama Novog Lista bila ''jedna od najposjećenijih svirki ''.
Putem mnogobrojnih sadržaja na raznim web stranicama može se otkriti više informacija o bendu Sunshine madness (Lumas - vokal / gitara, Marin Kuvac - gitara , Antonio Frlan - bas gitara, Ivan Polo – bubnjevi)

https://www.facebook.com/SunshineMadness?fref=ts
http://sunshinemadness.bandcamp.com/album/transcending-ep



Ulaz - 20:00
Upad - 10kn


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert