PHAT KSET : Back to Vinyl

Phat KSET Vam je pripremio odličnu funky hip-hop večer koju će začiniti s legendama Hrvatske DJ scene – Oli Doboli, Makro Polo & Target te DJ Chill.

Phat KSET u subotu, 22.2, pripremio je još jedno funktastično hip hop izdanje- velikani hrvatskog hip hopa Makro Polo, Oli Doboli & Target samo za Vas će izvaditi svoje najčuvanije hiphop vinile i zasvirati na gramofonima u najlegendarnijem klubu u Zagrebu- KSET-u.

DJ Makro Polo jedan je od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj, poznat po svojim dinamičnim setovima te najboljim izborom RnB / HipHop / House / Electro- glazbe. Surađivao je sa mnoštvom hrvatskih glazbenika kao što su Dino Dvornik, Stoka, Connect, TBF, Tram 11, Edo Maajka, Shorty, Frenkie, LoOney, Fil Tilen i mnogi drugi.

Kultnog Targeta ne treba posebno predstavljati, a dovoljno je reći da je prvi reper koji je repao na hrvatskom jeziku.

DJ Oli Dobolli poznata je i cijenjena pojava na hrvatskoj DJ sceni još od ranih 90-ih, a i poznata je faca radijskih etera u Hrvatskoj.

Makro, Oli & Target prije desetak godina s DJ Chillom su radili jedne od najzanimljivijih partya u gradu, a upravo se ista ekipa okuplja kako bi vam donijela dašak dobrog, starog izdanja Phat Kseta. Zato pozivamo sve plesače, brejkere, hip hop glave da nam se pridruže na jedinstvenom događaju gdje će gore spomenuti DJ trojac uz DJ Chilla (& Nodef-a) lomiti taj dobročuvani zvuk funky hip hopa te Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

 

Ulaz se otvara u 22h, cijena upada je 15 kn prije ponoći, 20 kn nakon.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

hip hop