Taljenje - BOGAMBER / PANIKK / BLEEDING ON WEDNESDAY / APEX

Taljenje KSET 20.02. predstavlja OLD SKOOL vs NEW SKOOL !
U novoj godini Taljene se trudi pružiti originalan program u kojem će se naći za svakog ponešto, pa tako za 2. mjesec 2014. predstavljamo old skool zvuk uz Bogamber iz Tuzle i Panikk iz Ljubljane. Uz njih su tu i domaće snage modernijeg muzičkog izražaja Apex i Bleeding on Wednesday.

Powered by: Croatian Metal and Rock portal


BOGAMBER - Tuzla, BIH (Freestyle, Thrash Metal, Krkanluk)
https://www.facebook.com/Bogamber?fref=ts
http://beatzone.cz/search/videos/Bogamber

Ove bosanske luđake Bogamber koji su sve osim normalan bend zagrebačka publika mogla je vidjeti davne 2006. kad su nastupili kao support Tankardu u Močvari. Freakovi koji prže freestyle thrash metal sa urnebesno smiješnim tekstovima svima su izmamili osmijeh na lice. Predobri rifovi i totalno, ali totalno gaženje vjere uz brutalnu dozu humora. Apsolutno najpopularniji live bend kod fanova u susjednoj BIH.

PANIKK - Ljubljana, Slovenia (Thrash Metal)
https://www.facebook.com/panikkofficial?ref=ts&fref=ts
http://panikk.bandcamp.com/

Za sve fanove vrhunskog thrash metala iz Ljubljane dolazi najbolji slovenski thrash metal bend! Ako volite thrash koji se svirao po Americi 80-ih u stilu exodus, Forbidden i Vio-lence onda cete voliti i Panikk. Idealna prilika za sve thrashere da stave jos jedan prišivak na jaknu jer dečki zaslužuju apsolutni respect!

BLEEDING ON WEDNESDAY - Zagreb (Metal, Core)
https://www.facebook.com/pages/Bleeding-On-Wednesday/198947353527109?fref=ts
http://bleedingonwednesday.bandcamp.com/

Bleeding On Wednesday su nas oduševili svojim pjesmama. Cure sviraju predobar metal pomješan sa metalcoreom i skoro svakim metal žanrom. Ovakvu energiju rijetki mogu stvoriti, a kvaliteta pjesama je na vrlo visokom nivou. Bend za koji puno više ljudi treba čuti - zato im i pružamo priliku i kod nas u KSETu.

APEX - Zagreb (Metalcore)
https://www.facebook.com/apexzgofficial?fref=ts
http://apexzgofficial.bandcamp.com/track/swing-and-a-miss

Apex su mladi metalcore bend iz Zagreba koji će na ovom Taljenju promovirati svoj novi album Agrooved. Breakdownovi, groove, rifovi do jaja...sve što očekujete od jednog ovakvog benda je tu. Uz Subscale, ThroatTwister i WeCreate definitivno predvodnici nove metal scene u Zagrebu. Podržite ih na njihovoj promociji debut albuma!

Ulaz se otvara u 20:30h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal