That 90's Show

Ove vas subote ponovo vodimo natrag u devedesete! Bilo da ste tih godina na zidove lijepili postere iz Brava, provodili dane gledajući Vivu, bili najveći obožavatelji/ce Spajsica i Beksića, bili najluđi na tekno /rejv/haus partijima, nosili nosili karirane košulje i izlizane traperice, puštali i ne prali kosu ili ste možda tad tek krenuli u vrtić/školu pa ste se u muziku 90ih zaljubili tek kasnije…ovo je večer za sve devedesetoljupce!

Kao i svake godine DJ-i Disco sekcije KSET-a pale svoj vremenski stroj napravljen od “ItIsSo90’s” dance/tehno/ hip hop/ r’n’b/latino/pop/brit pop/punk rock/alt rock/grunge/nu metal/crotrash/... blokova i tjeraju vas da se dobro zabavite i oznojite na plesnom podiju uz najveće hitove 90ih (ili u slučaju nekih jedine hitove) izvođača kao što su The Prodigy, Scooter, Vengaboys, ET, Gigi D’Agostino, Mc Hammer, Dr Dre, TLC, Destiny’s Child, Ricky Martin, Spice Girls, Oasis, Blur, Blink 182, The Offspring, No Doubt, RHCP, Nirvana, Limp Bizkit, Rage Against The Machine i mnogi drugi – za svakog ponešto.

Upad na žurku je 10kn prije ponoći/15kn poslije, a ako nam na ulazu budete izgledali kao da ste upravo doputovali iz 90ih, ući ćete s medom.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabaviti na ulazu za 5kn ili preko dana na šanku KSET-a za dž.

plesaonica