Artcoustic : Sara Renar

Više od šest mjeseci se Sara Renar nije popela na stage zajedno sa svojim bendom, ovog puta poznata zagrebačka kantautorica počastiti će nas izvedbom svojih kantautorskih skladbi zajedno sa novim internacionalnim sastavom. Svojom glazbom sve više izlazi van uobičajenog "djevojka s gitarom" formata te izmiče strogom žanrovskog opredjeljenju. Njene pjesme doživjele su aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa te čak i jazza u suradnji s M. Dedićem.

Na još jednoj večeri Artcoustica imati ćemo priliku slušati kako se Sara poigrava svojim glasom, zvukom, žanrovima, a istovremeno čvtsto drži sve konce u svojim rukama. U Ksetu će ovom prilikom prvi puta predstaviti pjesme sa nadolazećeg EP-a jesen sa novim sastavom benda koji čine:

Luka Geček - električna gitara, back vokali (Mayales)
Zdeslav Klarić - klavijature, back vokali (PCVC)
Anže Kristin - bubanj, perkusije (STROJMACHINE, Perkakšns)
Sara Renar - vokal, loop, povremeno gitara

U sklopu Artcoustica, u galeriji KSET-a svoje radove predstavit će nam Andrea Dugandžić, studentica prve godine diplomskog studija slikarstva na Umjetničkoj akademiji u Splitu.


Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert