Diskoteka: Rock/It might get loud

„Never wanted to play guitar. Ever. Everyone plays guitar. What's the point.“ (Jack White)

Ovo izdanje Diskoteke posvećujemo duši svake rock pjesme - električnoj gitari. U dokumentarcu „It might get loud“ kroz priču o ovom instrumentu kojem možemo zahvaliti nebrojene rifove i nezaboravne melodije vode nas tri gitarske legende – Jimmy Page, Jack White i The Edge.  Nakon filmskog dijela prepunog odlične muzike, snimki s koncerata  i zanimljivih priča, čeka vas još muzike s naglaskom na bendove ove trojice rock majstora (Led Zeppelin, The White Stripes, U2…), ali bit će toga još  ;)


20h: projekcija filma „It might get loud“

22h: rock slušaonica – Led Zeppelin, The White Stripes, U2…

 

Diskoteka je program srijedom koncipiran kao spoj muzike i filma u kojem smo vam pripremili najbolje glazbene filmove u kombinaciji s istom takvom muzikom. Diskoteka će pokrivati različite izvođače i glazbene žanrove, filmovi će biti i dokumentarni i igrani, a zajednički nazivnik svega navedenog bit će "this is f****** awesome" :) Ali to nije sve! Osim što više ne morate brinuti gdje i kako ćete provoditi srijede od osam do ponoći, uskoro ćete nam moći nam i sami predlagati filmove koje biste htjeli gledati ili odabrati jedan od onih koje ćemo vam mi ponuditi.

Ulaz je otvoren od 20h i tu možete kupiti kartu po cijeni od 5 kn s iksicom ili 10 kn bez.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabaviti na ulazu za 5kn ili preko dana na šanku KSET-a za dž.

diskoteka