PHAT KSET meets WHY NOT?

U subotu 25.1, PHAT KSET ugošćuje legendarnu pulsku Hip-Hop skupinu Why Not!
Dečki su aktivni nešto više od 10 godina i dolaze u KSET s misijom razbijanja zagrebačke klupske monotonije i širenja pozitivne vibre u našem gradu.  Jedni su od rijetkih MC-a u Hrvatskoj koji imaju nešto za reći, zato ne čudi da su se upravo oni našli na meti PhatKset kolektiva te ne sumnjamo da će to povjerenje i opravdati. PhatKset Dj-i pripremaju odličnu atmosferu prije i poslije koncerta te će zaokružiti večer u jedan autentični Hip-Hop/Funk party koji se temelji na trakama koje nećete čuti na ostalim programima. Zato dođi, vidi i podrži alternativnu scenu kod nas te se pritom zabavi na način koji ti može priuštiti samo PhatKset. Možeš li smisliti razlog zašto ne?

Why Not (Pula, Hr)
Pulski Hip Hop crew nastao još 2000. Sva četiri člana benda imaju drugačiji stil, drukčije ciljeve i poglede na hip hop i zato jednoglasno odlučuju reći ZAŠTO NE / WHY NOT!? Imali su mnogobrojne nastupe po Istri, Rijeci, Zagrebu i Sloveniji. Surađivali su sa riječkim Fanatiksima, Doki Dokom, Targetom, Kaskom, Lucky Lukom, Uličnim Parlamentom, Skillz, Icon te Ghetom(SLO)....Grupu čine Lovre, Neff Nečak, Ruks i Danko. Bave se klasičnim hip-hopom, a odrasli su na east coastu te preferiraju tvrdo kuhani rap!!
https://www.facebook.com/WHYNOTpula

PHAT KSET
Funk. Jazz. Hip i Hop. Mix i Remix. Varijacija i Glavna Tema. Hip-Hop je jezik, stil, stanje uma, neko dublje razumijevanje svijeta oko sebe. Osjetite melodiozan bas, brz i smooth ritam te duh funky Hip Hop-a u neokaljanom izdanju – to nikoga nije ostavilo ravnodušnim. NAS je definitivno pogriješio rekavši da je Hip Hop mrtav. Ipak, oni ne spašavaju ništa. Oni žive ovu priču sa svima vama koji držite do dobrog zvuka, umjetnosti umiksavanja te vokalnog ritmičnog izražavanja.
https://www.facebook.com/PhatKset

Ulaz se otvara u 22h, cijena upada 15kn prije ponoći, 20kn nakon ponoći.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

hip hop, koncert