KSET Caffe

Bio jednom jedan mali Klub studenata elektrotehnike. U njemu su se petkom navečer počeli okupljati njegovi članovi, prvo tek nekoliko njih, a onda ih je dolazilo sve više. Nakon nekog vremena  to je preraslo u veliku žurku koja je otvorila svoja vrata i neksetovcima, kasnije nazvanu KSET Caffe. Ostalo je povijest.
Ove godine najdraži nam program postaje punoljetan pa smo mu odlučili pripremiti dostojnu feštu na koju ste svi pozvani :) Slavlje počinje 24.1., a nastavit će se i kroz godinu.
    
Za one koji slučajno ne znaju što je KSET Caffe i zašto ga toliko volimo, to je večer kada se na kraju radnog tjedna s ekipom dolazi opustiti na šanku uz najbolje šankere i najjeftiniju cugu i rasplesati se pod svjetlima disko kugle na najbolju muziku iz različitih vremenskih razdoblja i glazbenih žanrova koju puštaju najbolji dj-i/najljepše dj-ice Disco sekcije KSET-a :)
Ali to nije sve! Za one koji dođu dovoljno rano pripremili smo i mala iznenađenja  za zagrijavanje, a budite sigurni da ni glazbenih iznenađenja neće nedostajati ;)

Ulaz je otvoren od 21h, a na vama je da odlučite koliko ćete donirati za poklon našem slavljeniku.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

caffe