Rock te jebo: Pankreas, Pičke Vrište, Distopija

Rock te jebo! Od sada u KSET-u.
- By Triforce Crew
Cjelonoćna rock čagica i punk-metal pogo. Uz sve poznate i anonimne bendove punk, rock i metal scene. Ovaj put kraj svjetski poznate slušanone predstavljamo i uskoro lokalno poznate bendove!


Pankreas
Pankreas je peteročlani bend iz Zagreba. Koji postoji od 2007. Njihova glazba savršen je spoj bečke klasike i krščanskog acid-trancea. Dosadašnje gaže svode se uglavnom na nastupe na nedeljnjim misama i prosvjedima sindikata. Ambicije su im upoznati Papu i svirati na misi koju vodi Zlatko Sudac.


Pičke Vrište
Pičke su se skupile sredinom 2011. i od onda sve do danas ponosno vrište.


Distopija (Dystopia)
Ženski zagrebački punk band koji se sastoji samo od žena iz zagreba, a ovo će im biti razdjevičavanje, odnosno prvi nastup. Pa vas molimo da taj čin dođete podržati u čim većem broju!  


Prije, nakon i poslije bendova zabaviti će vas Triforce crew Diđeji uz hitove kao što su: Slayer - Angel of death, te popularne EMTIVI, CMC, VIVA i VH1 bendove: NOFX, Rancid, Dead Kennedys, Bad Religion, Sex Pistols, Misfits, Sick of it all, Motorhead, Pearl Jam, Metallica, AC/DC, The Offspring, Nirvana, Green Day, Billy Idol, Rage Against the Machine, Pantera, Slayer, Led Zeppelin, The Beatles, Chuck Berry, Elvis Presley, Zadruga i mnogi drugi!

Ulaz se otvara u 20h, karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 20kn.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, punk rock