Diskoteka : Leonard Cohen

If you want a lover
I'll do anything you ask me to
And if you want another kind of love
I'll wear a mask for you
If you want a partner
Take my hand
Or if you want to strike me down in anger
Here I stand
I'm your man


Program Disco sekcije u (n)ovoj godini otvaramo još jednim nastavkom Diskoteke, ovaj put posvećene jednom jedinom Leonardu Cohenu. Svaka najava bila bi nedostojna ovakve muzičke i poetske veličine u osamdesetoj godini svog života stoga sve ljubitelje njegova lika i djela jednostavno pozivamo da 15.1. dođu u KSET te u intimnoj atmosferi uživaju u dokumentarcu o gospodinu Cohenu „I'm your man“, a nakon toga i u izboru njegovih najljepših pjesama.


20h: projekcija filma „I'm your man“
22h: slušaonica Leonarda Cohena

Kako smo ovu večer posvetili Leonardu Cohenu u sklopu novog programa „Diskoteka“, evo i podsjetnika o čemu se radi: Diskoteka je program srijedom koncipiran kao spoj muzike i filma u kojem smo vam pripremili najbolje glazbene filmove u kombinaciji s istom takvom muzikom. Diskoteka će pokrivati različite izvođače i glazbene žanrove, filmovi će biti i dokumentarni i igrani, a zajednički nazivnik svega navedenog bit će "this is f****** awesome" :) Ali to nije sve! Osim što više ne morate brinuti gdje i kako ćete provoditi srijede od osam do ponoći, moći ćete nam i sami predlagati filmove koje biste htjeli gledati ili odabrati jedan od onih koje ćemo vam mi ponuditi.


Ulaz je otvoren od 20h i tu možete kupiti kartu po cijeni od 5 kn s iksicom ili 10 kn bez.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabavite na ulazu za 5kn ili preko dana na šanku KSET-a za dž.

diskoteka