Apey and the Pea / Katran

Apey and the Pea
Ako ste propustili njihov prvi nastup u Hrvatskoj, prošle godine u KSET-u, ovo je prilika da ispravite pogrešku. Ovi stoner/gunge doom majstori oduševili su zagrebačku publiku u sklopu svoje turneje „Jesus smokes from our bong“, a sada se vraćaju isporučiti vam novu dozu impresivnog zvuka. U recenzijama ih opisuju kao „Intronaut s Layne Staleyem na vokalu i Downovom ritam sekcijom“, a znajući da je sve na internetu nedvojbeno istina, nema vam druge nego doći u KSET uvaljati se u masne riffove. Njihovo treće izdanje „Devil's Nectar“ možete besplatno downloadati s njihove službene stranice i sami se uvjeriti u istinitost spomenute tvrdnje.

www.apeyandthepea.com
http://www.facebook.com/apeyandthepea
http://bandcamp.apeyandthepea.com/


Katran
Zagrebačka hardcore/metal/rock ekipa iz poznatih nam bendova Narednik Lobanja i vod smrti, IGUT, Pištolj na gumene metke i Dryflood predstavljaju vam svoj materijal sa nadolazećeg albuma „Lost manners“ kao i izmijenjenu postavu. Album izlazi sredinom 2. mjeseca u fizičkom izdanju, ali službeno izdanje i free download biti će dostupan na bendovom bandcampu početkom 2014. godine.Za sada možete pogledati video za njihov single Desire.

http://www.youtube.com/watch?v=X8MBbI2auGQ
https://www.facebook.com/cultofkatran
http://katran.bandcamp.com/

Ulaz se otvara u 20h, karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 20kn.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert