Taljenje : Pero Defformero + Snake Eater + LIV

Taljenje i KSET u suradnji s Uriel Productions vam ponosno predstavlja sega mega dernek za kraj godine na kojem će nastupiti PERO DEFFORMERO, SNAKE EATER iz Sarajeva uz domaći support sjajnog mlađeg benda Lesson In Violence.

PERO DEFORMERO (SRB) – Ethno Metal
https://www.facebook.com/Pero.Defformero.band

Nakon dvije i pol godine u subotu 21.12. u KSET opet stižu kraljevi ethno metala PERO DEFORMERO. Biške i društvo pružit će vam zabavu na najvišem nivou uz pregršt vrhunskih heavy metal rifova i zabavne parodije turbofolka, a na koncertu će promovirati novi album uz svoje najveće hitove. No, bit će tu i još par iznenađenja. Očekujte potpuni raspašoj i dernek za pamćenje!

SNAKE EATER (BIH) – HIGH VOLTAGE ROCK
http://najboljibend.bandcamp.com/

Oni su seksipilni, oštri i brzi. Oni su predatori, rock'n'roll virusna infekcija. Oni su kvintet rock'n'roll frikova čija je jedina funkcija i cilj širenje rock'n'roll zvuka. Oni su Heteroseksualci Intelektualci, tvorci neponovljivog HIGH VOLTAGE ROCK zvuka. Ako volite bendove kao što su Motörhead, AC/DC i Turbonegro ako vam tekstovi o ženama, alkoholu, nedopuštenim supstancama, alkoholu i seksu bude libido i tjeraju krv na ključanje, dobrodošli u Električnu Crkvu.

LIV (ZG) - HEAVE METAL/SPEED METAL
http://www.mediafire.com/download/92y2sossl09pqnj/LIV+-+DEMO.rar

Decki prze old skool heavy/speem metal i nevjerojatno su dobri!
Oni ce otvoriti koncert i nabrijati atmosferu do usijanja pred ludilo koje slijedi.

Karte se uskoro u pretprodaji mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 40 kn.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal