Motus i prijatelji - 25 godina bez kompromisa

MOTUS (Zagreb) - www.motusvitaest.com
BOROVSKI ŠTAKORI
(Punk-rock / Vukovar) - www.facebook.com/borovski.stakori 
KRIEG DEN PALÄSTEN (Oi! Punk / Beč)
TREAVIIT (Old school HC / Karlovac) - www.myspace.com/treaviit

Pioniri zagrebačkog hardcore punka, Motus Vita Est, proslavit će u KSET-u srebrni pir svoje žestoke i angažirane aktivnosti. Iza njih su 4 studijska albuma te tisuće prijeđenih kilometara, što u zemlji, što izvan nje, kojima su svoj snažan zvuk donosili publici koja ne pristaje na kompromise. Legendarni Motus na ovom će, vrlo posebnom slavljeničkom koncertu, odsvirati presjek svog dosadašnjeg rada začinjen nekim novim stvarima čije vrijeme tek dolazi. Proslavite sa njima rođendan 20.12. u KSET-u!

Podršku slavljenicima dati će 3 žestoka benda. Iz Beča nam dolaze Krieg den Palästen, rođeni iz pepela benda Wien's No.1 u rujnu 2013. godine. Svoju glazbu nazivaju „psiho-pogo-pop“, a svoj prvi koncert održati će upravo na obljetnici 25 godina Motusa. Uz KdP pridružit će nam se i 2 domaća benda. Karlovački Treaviit su nastali u proljeće 2010. kao projekt za ispucavanje viška kreativnosti i stvaranja kvalitetne buke od strane iskusnih članova nekoliko hardcore punk sastava (Motus, Carl Hunter, Kontra, N.S.I.B, Flaster of Disaster, Naelc Wonk). Od početka su u istoj postavi koja svira „old school HC“. A u Zagreb po prvi puta dolaze i Borovski Štakori, vukovarski bend koji je ove godine izdao 2. album "Romantika i Drama" na kojem prevladava punk zvuk, sa primjesama funka, reggae-a i rocka.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u i KSET-u. Na ulazu će koštati 35kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje TOČNO u 21 sat.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert