Božićni Plesnjak

Cimet i klinčići. Kuhano vino. Bakini kolači. Anđeli u snijegu. Pucketanje vatre. Čarolija svjetla. Mirisi djetinjstva. Sam u kući. Svake godine sam. Ali na Božić čak ni socijalna služba ne radi. Bradati djed koji sa bocom gaziranog napitka u najdugovječnijoj reklami ikad naznačuje da praznici stižu. I naša bajkovita, snježna, bezbrižna, razigrana plejlista koja će vas odvesti upravo tamo.

U KSET-u 17.12. organiziramo tradicionalni Božićni plesnjak kojim ćemo vas natjerati da zaboravite na patetiku i konzumerizam koji nudi ovo vrijeme i vratite se onom pravom iskonskom duhu Božića uz Deana Martina, Binga Crosbya, Nat King Colea, The Beatles, Elvisa Presleya,The Chordettes, Peggy Lee, Ettu James, The Beach Boys, Franka Sinatru, The Temptations, The Marvelettes, Ivu Robića, Grupu 220…

Dođite na ovaj bezvremenski plesnjak za sve generacije i zaplešite s nama uz zvukove rock'n'rolla, šlagera i pokoje Božićne pjesme koje za vas biraju DJ-i Sisus i Lily Rooster.

Ulaz je otvoren od  20h i tu možete kupiti kartu po cijeni od 5 kn s iksicom ili 10 kn bez.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabavite na ulazu za 5kn ili preko dana na šanku KSET-a za dž.

slušaonica, plesnjak