Gaming@KSET

Zmajevi, tamnice, magija, svemirski brodovi, visoka tehnologija i strani planeti - to je svakodnevnica svakog gamera. Iskustva stečena ovim putem su mnogobrojna i nevjerojatna. Ivan Žalac, trenutno najzaposleniji organizator LARP događaja u Hrvatskoj, govorit će nam o takvim iskustvima u svom izlaganju tijekom kojeg će opisivati život istraživača opasnih prostora u Terra Nova LARP-u, te će se pozabaviti sa dvije vrste bića koja se međusobno ne poznaju no žive skrivena među nama; krvopijama iz Vampire the Masquerade-a i strancima koji to zapravo nisu iz Izgon LARP-a. Nakon izlaganja čeka nas ono što svi najviše volimo - igranje igara!
Zabavu organiziraju Pathfinder Society Zagreb i udruga za promicanje društvenih igara Igranje. Prijave za PFS Zagreb stolove možete naći ovdje, dok se za igranje brojnih društvenih igara udruge Igranje samo smjestite za stol koji sadržava igru koja vas interesira. Za osvježenje igrača će se pobrinuti KSET sa punim šankom te svježe pečenim kokicama.

Ulaz je otvoren od 16h, svakom pravom gameru upad besplatan, a lažnih ni neće biti!

Linkovi:
Terra Nova
Vampire the Masquerade
Pathfinder society Zagreb
Igranje

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

gaming