OTKAZANO : Socijalna služba + Kurve ~ AlterNation

Zbog akademskih obveza jednog od članova Kurvi, koncert je prebačen za siječanj. O točnom datumu ćete biti naknadno obavješteni. Vidimo se dogodine!

AlterNation se budi iz zimskog sna, iako bi zimski san tek trebao početi? Ovom prilikom dečki iz Socke će zajedno s vama, najvjernijom publikom, proslaviti 5 godina postojanja i prve svirke :) U pomoć im pristižu već dobro poznate Kurve, kako bi još više uveličali manifestaciju! Vidimo se na plesnom podiju i šanku!

SOCIJALNA SLUŽBA  (ZG)

Socijalna Služba je hardcore punk bend osnovan u Zagrebu 2008. Iste godine objavljuju odlično prihvaćeni prvijenac Nema Povratka EP, nakon kojeg slijede brojni nastupi širom Hrvatske i Slovenije. Nastupaju na većini relevantnih punk i hardcore festivala, kao što su Monteparadiso (Pula), Martinska Fešta (Šibenik), Pogo Never Ends (Ljubljana), S.A.W.A (Županja), a otvaraju koncerte i renomiranim regionalnim (Fakofbolan, Pasi, KUD Idijoti, Motus, Aktivna Propaganda, Six Pack), i svjetskim bendovima (Pullout, Restarts, Total Chaos). Četiri godine i hrpu koncerata kasnije, konačno objavljuju dugoočekivani nastavak, naziva Život je lijep.

http://www.socijalnasluzba.com/

KURVE (ZG)

Oni su kurve koje peglaju rokenrol!

Peglanje možete poslušati na linku: http://kurve.bandcamp.com/

Ulaz se otvara u 21h. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert