House Of Pablo

Najdraži naši, KSET vam ovom prilikom ponosno (ali stvarno, ne možemo vam opisati koliko smo ponosni na ovo) predstavlja dvodnevni festival zagrebačkog kolektiva bendova House of Pablo.
Tokom 2013. godine ste u KSET-u, ali i u mnogo drugih prepunih klubova diljem Zagreba i RH, imali prilike pogledati niz bendova koji su vam bez poteškoća vratili nadu u domaću rock scenu i njezinu perspektivu izvan granica Lijepe Naše. Ono o čemu ste do sad samo mogli načuti, konačno postaje službeno i stvarno: ti bendovi su jedan kolektiv, jedna scena, okupljena oko jedne male prostorije na Kustošiji. Bendovi koji su ostavili jak trag na glazbenu 2013. konačno su na jednom mjestu, kao zvijer puštena iz kaveza u dvorište. To dvorište se zove KSET, a zvijer se zove HOUSE OF PABLO.
https://www.facebook.com/houseofpablorock

Petak 6.12.
STRAIGHT OUTTA FRIDGE
Bend s najmanje koncertne kilometraže u kolektivu, Straight Outta Fridge to ničime ne pokazuje. Trenutni nedostatak snimljenog materijala nije nimalo prepreka da vas ova ekipa raspleše svojim agresivnim funk pjesmama.
https://www.facebook.com/StraightOuttaFridge
https://www.youtube.com/watch?v=N4u9cNvAUEA&hd=1


VINYL SLANG
Posebni gosti festivala, Vinyl Slang su fantastičan bend iz Županje koji pod utjecajem Pearl Jama i Clutcha stvaraju svoju autorsku glazbu ove godine obilježenu izdanjem albuma "Spearhead". Dragi prijatelji kolektiva HoP, Vinyl Slang, su do sad nezasluženo neprimijećeni u Zagrebu, no sigurni smo da ćete, nakon što ih ovom prilikom vidite, zaželjeti gledati ih češće.
https://www.facebook.com/VinylSlang


SHE LOVES PABLO
Groove rock četverac koji Zagreb već zna i obožava. Još uvijek jašući na uspjehu svog hvaljenog posljednjeg albuma "Burn and Levitate", She Loves Pablo će vam ovom prilikom predstaviti i svoju obnovljenu postavu.
http://www.shelovespablo.com/
http://shelovespablo.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/SheLovesPablo


Subota 7.12.
MALADY LANE
Izrasli iz skromnog akustičnog projekta, Malady Lane je nešto najkvalitetnije što možete čuti u Zagrebu zaželite li se zlatnog doma grungea. Iako obilježeni ljubavlju prema Seattle sceni, Malady Lane ima svoje specifično čitanje tog zvuka koje kanalizira kroz svoje pjesme. Niz pjesama koje su ova četvorica napravili samo čeka snimanje albuma, a do tad preporučamo da ih poslušate uživo u KSETu.
https://www.facebook.com/MaladyLane


REFLEX KID
Oni su mladi, vole buku i dobru zabavu i ne misle da je nu metal uopće bio tako strašna stvar. Jednostavni, a bučni riffovi, ritam za skakanje i furiozni hip-hop vokal jednostavan su recept kojim se Reflex Kid koristi da stvaraju svoju muziku - recept koji do sad nije razočarao. Reflex Kid se ne srami ni svojih uzora tako da uz svoje pjesme možete očekivati i niz obrada njima i vama dragih pjesama.
REFLEX KID NEMA STRANICU NA FEJSU. OVIM PUTEM VAS POZIVAMO DA IH, UKOLIKO IH ZNATE OSOBNO, MALTRETIRATE DA JE ŠTO PRIJE NAPRAVE.


MUSCLE TRIBE OF DANGER AND EXCELLENCE
Rasprodani KSET, rasprodani Attack, dva ispunjena VIP cluba i suluda gužva pred malom pozornicom FER-ove brucošijade rezime je Muscle Tribea za Zagreb za 2013. godinu. Za sad. Orlovi, medvjedi, motorne pile, propadanja kroz pozornicu, krv, znoj, polipi, kaos i buka... Neke je strah same pomisli svega toga u životu općenito, dok ovaj stroj od modernog rock benda to zove laganim vikendom.
https://www.facebook.com/muscletribeofdangerandexcellence
http://muscletribe.bandcamp.com/


Ulaz se oba dana otvara u 20 sati.
Dvodnevne karte po cijeni od 40 kuna kreću u pretprodaju 19. studenog, a moći ćete ih kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu. Jednodnevne karte moći ćete kupiti na dan koncerta na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

koncert