Zijah Sokolović - Kobajagi donijela me roda

’’Tajna vlastitog porijekla je jedna od najuzbudljivijih koja se pred dijete postavlja od trenutka kada stekne svijest o sebi. Od toga kako će biti razriješena i ko i kako će mu pomoći u tome, zavisi njegov daljnji odnos prema vlastitoj spolnosti, odnos prema drugom spolu, razumijevanje ljubavi i svijeta u kojem živi. A o tome ovisi njegovo mentalno zdravlje kada odraste. U današnje vrijeme komunikacija, kompjutera i televizije i namlađi se smiju pričama o rodi i  bebama koje mame i tate nalaze u kupusu. Roditelji su ipak pred dilemom, kako dijete dovesti do saznanja o nastanku života, a da to bude prirodno i istinito i razumljivo, sa mjerom i ukusom, a ipak bez vulgarizacije i zaplitanja u mutne metafore. Ova neobična i izuzetna predstava će im pomoći da to učine uz osmijeh na najprirodniji i najprijatniji način.

Zato je teatar i izmišljen i zato glumci postoje. Predstavu natoplije preporučujem onoj polovini čovječanstva koju sačinjavaju roditelji, a u interesu druge polovine čovječanstva, sastavljene od djece. ’’

                                                                                                       Zijah Sokolović

Teba li posebnih najava, posebice u ova današnja vremena, pored ovakvih riječi Zijaha Sokolovića, velikog glumca i čovjeka koji nas već po treći put časti svojim gostovanjem u omiljenom vam studentskom klubu, KSET-u. Pridružite nam se 4. prosinca u 20:00h i kroz ovu urnebesnu komediju naučite pokoju lekciju za budućnost a možda i saznate nešto novo o samima sebi! Vidimo se!

Karte po cijeni od 30kn prodaju se od 2.12. od 9-16h ili tijekom večernjeg programa.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

predstava