Diskoteka : Joy Division

Dame i gospodo, nakon malo duže ljetne pauze vraćaju se Disco slušaonice! Uz podršku majstora od Video donosimo vam novi program srijedom koncipiran kao spoj muzike i filma u kojem smo vam pripremili najbolje glazbene filmove u kombinaciji s istom takvom muzikom – Diskoteku.

Diskoteka će pokrivati različite izvođače i glazbene žanrove,  filmovi će biti i dokumentarni i igrani, a zajednički nazivnik svega navedenog bit će "this is f****** awesome" :)

Ali to nije sve! Osim što više ne morate brinuti gdje i kako ćete provoditi srijede od osam do ponoći, moći ćete nam i sami predlagati filmove koje biste htjeli gledati ili odabrati jedan od onih koje ćemo vam mi ponuditi.

Prvi na redu audio-vizualni bombončić bit će po našem izboru, a sretni dobitnik ove prestižne titule je film o Ianu Curtisu i grupi Joy Division "Control" 3.12. u 20 sati (ovaj put iznimno u utorak) nakon kojeg oko 22 sata slijedi slušaonica slična nekadašnjem kultnom KSET-ovom Crnjak partyju i nešto mlađoj, ali ne i manje  posjećenoj slušaonici Joy Division vs. The Cure gdje ćete osim navedena dva benda moći čuti i pokoju pjesmu The Smithsa, New Ordera, Depeche Modea, Gang of Four, Nicka Cavea…

Ulaz je otvoren od  20h i tu možete kupiti kartu po cijeni od 5 kn s iksicom ili 10 kn bez.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabavite na ulazu za 5kn ili preko dana na šanku KSET-a za dž.

slušaonica, diskoteka